Ciasto czekoladowe – przepis
|
Przepis:
1 słoiczek dżemu (mój domowy z jeżyn)
4 całe jajka
1 szklanka mleka
1 szklanka oleju
1 szklanka cukru
2 łyżeczki sody
2 szklanki mÄ…ki
olejek rumowy
3 łyżki kakao
1 budyń czekoladowy
Całość dokładnie wymieszać mikserem, a potem wylać na wyłożoną papierem blachę. Piec w temperaturze 175 stopni Celsjusza przez około 45 minut.
Anita Zielke
Autorka min. eboków: "100% zdalnie. Dochód pasywny" Anita Zielke "Moja koncepcja MLM. Przepływy pieniężne" Anita Zielke "Automatyczna sprzedaż plików. Instrukcja" Anita Zielke "Biznes rewolucja. niuniony.pl" Anita Zielke "Zarabiaj przy okazji" Anita Zielke "Inwestor, czyli sprzedawca piętro wyżej" Anita Zielke "Mentalność etatowca, czyli jak rozgryźć biznesy sieciowe" Anita Zielke